Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Prawie wszystko o .... TECHNOLOGII CHŁODNICZEJ ŻYWNOŚCI (10). 1.5.Podstawowe procesy, ich ważniejsze modyfikacje i warianty technologiczne. Część 1. Uwagi ogólne, procesy schładzania

Tytuł:
Prawie wszystko o .... TECHNOLOGII CHŁODNICZEJ ŻYWNOŚCI (10). 1.5.Podstawowe procesy, ich ważniejsze modyfikacje i warianty technologiczne. Część 1. Uwagi ogólne, procesy schładzania
Autorzy:
Postolski, J.
Data publikacji:
2004
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Pierwszy odcinek cyklu poświęconego charakterystyce podstawowych procesów dzania produktów żywnościowych wraz z ich ważniejszymi modyfikacjami i wariantami technologicznymi.
The first part of the paper deals with characteristics of the basic processes of cooling process of food as well as the important modification and variants of these processes.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies