Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Uboczne produkty przetwórstwa ryb morskich : ocena olfaktometryczna chemicznej metody dezodoryzacji

Tytuł:
Uboczne produkty przetwórstwa ryb morskich : ocena olfaktometryczna chemicznej metody dezodoryzacji
Autorzy:
Opaliński, S.
Korczyński, M.
Kozieł, J. A.
Bubel, F.
Dobrzański, Z.
Data publikacji:
2013
Słowa kluczowe:
produkty uboczne
przetwórstwo rybne
olfaktometria
metoda chemiczna dezodoryzacji
by-products
fish processing
olfactometry
chemical deodorization
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Praca wykonana w ramach projektu badawczego nr N N209756840 pt. Technologia przetwarzania twardych produktów ubocznych z przetwórstwa ryb na wapniowe suplementy diety.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies