Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fałszowanie żywności w XXI wieku: zagrożenia, wyzwania i zapobieganie

Tytuł:
Fałszowanie żywności w XXI wieku: zagrożenia, wyzwania i zapobieganie
Autorzy:
Wryk, Agnieszka
Data publikacji:
2024
Słowa kluczowe:
fałszowanie żywności
konsument
korzyści finansowe
food adulteration
consumer
financial benefits
Język:
polski
Dostawca treści:
BazTech
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Fałszowanie żywności to celowe wprowadzanie zmian lub manipulowa nie produktami spożywczymi w celu oszukania konsumentów i uzyskania korzyści finansowych.
Opracowanie rekordu ze środków MNiSW, umowa nr POPUL/SP/0154/2024/02 w ramach programu "Społeczna odpowiedzialność nauki II" - moduł: Popularyzacja nauki (2025).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies