Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of quality on performance of hydrophobic ZIF-67 upon high-pressure water intrusion–extrusion

Tytuł:
Effect of quality on performance of hydrophobic ZIF-67 upon high-pressure water intrusion–extrusion
Autorzy:
Grosu, Yaroslav
Współwytwórcy:
Grosu, Yaroslav
Data publikacji:
2025-03-07
Wydawca:
RepOD
Tematy:
Chemistry
metal-organic framework
nanopores
Dostawca treści:
Repozytorium Otwartych Danych
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Original datasets of transmission electron microscopy (TEM), x-ray diffraction (XRD) and intrusion-extrusion isotherms for ZIF-67 materials:

1.10.31.43 CCD Acquire - raw transmission electron data of ZIF-67_HQ (Figure 2 in the main manuscript)

2. 18.13.51 CCD Acquire - raw transmission electron data of ZIF-67_LQ (Figure 2 in the main manuscript)

3.ZIF-67_HQ_1st cycle - raw data for PV-isotherm for the first cycle of ZIF-67_HQ sample

4.ZIF-67_HQ_10thcycle - raw data for PV-isotherm for the 10th cycle of ZIF-67_HQ sample

5.ZIF-67_LQ_1stcycle - raw data for PV-isotherm for the first cycle of ZIF-67_LQ sample

6.ZIF-67_LQ_10thcycle - raw data for PV-isotherm for the 10th cycle of ZIF-67_LQ sample

7.HQ_ZIF67 - raw X-ray diffraction pattern data for ZIF-67_HQ sample

8.LQ_ZIF-67 - raw X-ray diffraction pattern data for ZIF-67_LQ sample


Combined comparison of TEM and XRD vs intrusion-extrusion isotherms for ZIF-67 allows highlighting how the quality of ZIF-67 affects the energetic performance of this material in the intrusion-extrusion cycle.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies