Tytuł pozycji:
Zawartość metali w warzywach z różnych regionów Polski w latach 1986-1988. Cz. II. Zawartość cynku i miedzi
- Tytuł:
-
Zawartość metali w warzywach z różnych regionów Polski w latach 1986-1988. Cz. II. Zawartość cynku i miedzi
The content of metals in vegetables from various regions of Poland in the years 1986-1988. Part II. Zinc and copper
- Autorzy:
-
Zawadzka, T.
Mazur, H.
Starska, K.
Wojciechowska-Mazurek, M.
Cwiek, K.
Brulinska-Ostrowska, E.
Uminska, R.
Bichniewicz, A.
- Data publikacji:
-
1990
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
zawartosc metali ciezkich
zawartosc metali
warzywa gruntowe
warzywa szklarniowe
cynk
miedz
dzialanie toksyczne
metale toksyczne
nawozy cynkowe
zanieczyszczenia gleb
wyniki badan
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1990, 41, 3-4
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie