Tytuł pozycji:
Wpływ typu mąki oraz prędkości wytłaczania na wydajność i energochłonność procesu oraz ekspandowanie ekstrudowanych makaronów błyskawicznych
- Tytuł:
-
Wpływ typu mąki oraz prędkości wytłaczania na wydajność i energochłonność procesu oraz ekspandowanie ekstrudowanych makaronów błyskawicznych
Influence of flour type and screw speed on extrusion-cooking process efficiency, energy consumption and expansion ratio of precooked pasta
- Autorzy:
-
Juśko, S.
Wójtowicz, A.
- Data publikacji:
-
2012
- Wydawca:
-
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria; 2012, 11, 3-4; 35-45
1644-0684
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie