Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (7). Bilans nawozowy oraz bilans substancji organicznej w indywidualnych gospodarstwach rolnych

Tytuł:
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (7). Bilans nawozowy oraz bilans substancji organicznej w indywidualnych gospodarstwach rolnych
Autorzy:
Zegar, Józef St.
Wrzaszcz, Wioletta
Współwytwórcy:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Data publikacji:
2009
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
substancja organiczna
nawóz mineralny
metodyka badań
nawóz
gospodarstwo zrównoważone
zrównoważenie
rolnictwo
nawóz organiczny
gospodarstwo
Język:
polski
ISBN, ISSN:
9788376580920
Linki:
https://depot.ceon.pl/handle/123456789/4461  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Kamila Sobiecka

Seria: Program Wieloletni 2005-2009. Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, nr 129

Bilans nawozowy jako kryterium oceny zrównoważenia gospodarstwa rolnego. Metodologia liczenia bilansu nawozowego. Bilans substancji organicznej jako kryterium oceny zrównoważenia gospodarstwa rolnego. Metodologia liczenia bilansu substancji organicznej. Charakterystyka gospodarstw rolnych według salda bilansu nawozowego azotu, fosforu i potasu oraz według salda bilansu substancji organicznej.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies