Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

European Food Information Council

Tytuł:
European Food Information Council
Data publikacji:
2011.03.24
Wydawca:
European Food Information Council
Słowa kluczowe:
jakość żywności
technologia żywności
bezpieczeństwo żywności
Europa
Źródło:
http://www.eufic.org/
Język:
angielski
węgierski
polski
portugalski
grecki nowożytny (nowogrecki) (po 1453)
włoski
hiszpański
niemiecki
francuski
czeski
Linki:
https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/187309/content  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies