- Tytuł:
- Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (2)
- Autorzy:
-
Szymański, Władysław (1941- )
Juchniewicz, Małgorzata
Bułkowska, Małgorzata
Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Tereszczuk, Mirosława
Łukiewska, Katarzyna
Ambroziak, Łukasz - Współwytwórcy:
- Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
- Słowa kluczowe:
-
producenci
żywność
przemysł rolno-spożywczy
konkurencyjność (ekonomia)
eksport - Źródło:
- Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 001566
- Język:
- polski
- Prawa:
- Copyright
- Linki:
- https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/edition/509907/content  Link otwiera się w nowym oknie
- Dostawca treści:
- Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
- eBook