Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of the Content of Selected Elements in Herbs Cultivated in Organic Farms in the Lublin Region

Tytuł:
Evaluation of the Content of Selected Elements in Herbs Cultivated in Organic Farms in the Lublin Region
Autorzy:
Zagórski, Jerzy
Wojtyła-Buciora, Paulina
Żukiewicz-Sobczak, Wioletta
Kozak, Marta
Rogóż, Anna
Sobczak, Paweł
Data publikacji:
2017-11
Wydawca:
University of Life Sciences in Lublin, Poland
Słowa kluczowe:
heavy metals
agriculture
organic farming
herbs
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
9788393743322
Prawa:
http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/pl/
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/14752  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Herbal raw materials are widely used in the food, pharmaceutical and cosmetic industries. In the presented studies the content of selected elements in the herbs originating from organic farming in the Lublin region was determined. The research was done for three different herbs: common thyme, pink rock-rose, and nettle by means of an ICP OES SpectroBlue spectrometer. It was shown that the content of heavy metals in the tested samples does not exceed generally accepted norms. The amount of trace in the tested herbs is too low for human health to be the main source to meet the demand. However, they may be a supplement of a daily diet.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies