Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Traditional and regional food in Poland

Tytuł:
Traditional and regional food in Poland
Autorzy:
Gulbicka, Bożena
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Słowa kluczowe:
prawo
produkt tradycyjny
bezpieczeństwo żywności
ustawodawstwo
żywność regionalna
jakość
przepisy prawne
prawo żywnościowe
produkt regionalny
żywność tradycyjna
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
9788376585086
Linki:
https://open.icm.edu.pl/handle/123456789/7884  Link otwiera się w nowym oknie
Dostawca treści:
Repozytorium Centrum Otwartej Nauki
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Seria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 116.1

Kamila Sobiecka

Podstawowe regulacje prawne UE dotyczące żywności tradycyjnej i regionalnej. Żywność tradycyjna i regionalna w prawodawstwie polskim. Krajowe i regionalne systemy jakości żywności. Jakość i bezpieczeństwo żywności tradycyjnej i regionalnej. Zarejestrowane polskie produkty tradycyjne i regionalne i ich charakterystyka. Możliwości i bariery rozwoju rynku produktów tradycyjnych i regionalnych w Polsce.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies