- Tytuł:
- Colour stability and lipid oxidation of beef longissimus lumborum under different packaging conditions
- Współwytwórcy:
-
Li, Meng (technolog żywności). Autor
Bonny, Dadji Stéphane Serge. Autor
Zhang, Dequan. Autor
Li, Xin. Autor
Li, Zheng. Autor
Du, Manting. Autor
Gao, Lingling. Autor - Data publikacji:
- 2017
- Tematy:
-
Próżnia
Magazynowanie
Jakość żywności
Utlenianie
Wołowina
Tłuszcze jadalne
Barwy
Pakowanie w atmosferze modyfikowanej (MAP) - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł