Tytuł pozycji:
The effect of different ripening stages of durian Durio zibethinus fruit on zinc content in liver of rats loaded with cholesterol
- Tytuł:
-
The effect of different ripening stages of durian Durio zibethinus fruit on zinc content in liver of rats loaded with cholesterol
- Współwytwórcy:
-
Leontowicz, Maria, Autor
Gorinstein, Shela, Autor
Haruenkit, Ratiporn, (1949- ). Autor
Jesion, Iwona, Autor
Kmieć, Hubert, Autor
Gralak, Mikołaj, Autor
Leontowicz, Hanna. Autor
- Data publikacji:
-
2014
- Tematy:
-
Cholesterol
Szczur
Cynk
Właściwości chemiczne
Wpływ na zdrowie
Durian (owoc)
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 124-125.
Streszczenie w języku polskim.
artykuł z czasopisma naukowego
raport z badań
artykuł z czasopisma weterynaryjnego