Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Probiotyki w żywieniu bydła

Tytuł:
Probiotyki w żywieniu bydła
Autorzy:
Niwińska, Barbara. Autor
Współwytwórcy:
Uniwersyteckie Centrum Medycyny Weterynaryjnej UJ-UR. Instytut Nauk Weterynaryjnych Kraków
Wieczorek, Jarosław. Autor
Zakład Fizjologii Żywienia (Instytut Zootechniki)
Furgał-Dzierżuk, Iwona. Autor
Data publikacji:
2019
Tematy:
Bydło
Cielę
Odżywianie
Zootechnika
Probiotyki
Dodatki paszowe
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 64-66.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies