Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

European Food Safety Authority as the source of information on food and nutrition

Tytuł:
European Food Safety Authority as the source of information on food and nutrition
Autorzy:
Gacparska, Marta. Autor
Współwytwórcy:
Panczyk, Mariusz. Autor
Traczyk, Iwona. Autor
Wydział Nauki o Zdrowiu (Warszawski Uniwersytet Medyczny)
Data publikacji:
2018
Tematy:
Studenci
Polska
Bezpieczeństwo żywności
Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA)
Świadomość społeczna
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma ekonomicznego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia, netografia na stronach 104-105.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies