Tytuł pozycji:
Influence of housing system on selected quality characteristics of duck meat. Chapter 2., Muscovy duck
- Tytuł:
-
Influence of housing system on selected quality characteristics of duck meat. Chapter 2., Muscovy duck
- Współwytwórcy:
-
Pietrzak, Dorota (nauki rolnicze). Autor
Damaziak, Krzysztof (zootechnik). Autor
Marzec, Agata (technolog żywności). Autor
Florowski, Tomasz. Autor
Adamczak, Lech. Autor
Chmiel, Marta, Autor
Michalczuk, Monika, Autor
- Data publikacji:
-
2017
- Tematy:
-
Mięso kacze
Kaczka piżmowa
Jakość
Chów zwierząt
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.
artykuł z czasopisma naukowego
raport z badań
Bibliografia na stronach 284-285.
artykuł z czasopisma weterynaryjnego