Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie typów odporności na fuzariozę kłosówu pszenżyta ozimego za pomocą markerów fenotypowych i metabolicznych = Evaluation of Fusarium head blight resistance types in winter triticale usingphenotypic and metabolic markers

Tytuł:
Badanie typów odporności na fuzariozę kłosówu pszenżyta ozimego za pomocą markerów fenotypowych i metabolicznych = Evaluation of Fusarium head blight resistance types in winter triticale usingphenotypic and metabolic markers
Współwytwórcy:
Wiśniewska, Halina (rolnictwo). Autor
Konieczny, Marcin (nauki rolnicze). Autor
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Kwiatek, Michał. Autor
Majka, Maciej. Autor
Paizert, Kazimierz. Autor
Walentyn-Góral, Dorota. Autor
Banaszak, Zofia (agronomia). Autor
Cicha, Alicja. Autor
Matysik, Przemysław. Autor
Góral, Tomasz. Autor
Belter, Jolanta. Autor
Ochodzki, Piotr. Autor
Instytut Genetyki Roślin (Polska Akademia Nauk)
Budzianowski, Grzegorz. Autor
Kurleto, Danuta. Autor
Pojmaj, Mirosław S. Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Biomarkery
Fuzarioza kłosów
Genotyp
Odporność roślin
Pszenżyto ozime
Radzików (woj. mazowieckie, pow. warszawski zachodni, gm. Błonie)
Agrotechnika
Poznań (woj. wielkopolskie)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronach 49-51.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies