Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of increasing levels of raw and extruded narrow-leafed lupin seeds in broiler diet on performance parameters, nutrient digestibility and AME N value of diet

Tytuł:
Effect of increasing levels of raw and extruded narrow-leafed lupin seeds in broiler diet on performance parameters, nutrient digestibility and AME N value of diet
Współwytwórcy:
Kaczmarek, Sebastian. Autor
Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Zaworska, Anita. Autor
Kasprowicz-Potocka, Małgorzata. Autor
Kubiś, Marta (zootechnik). Autor
Rutkowski, Andrzej (1953- ). Autor
Hejdysz, Marcin. Autor
Jamroz, Dorota Autor
Katedra Żywienia Zwierząt (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Data publikacji:
2018
Tematy:
Żywienie zwierząt
Nasiona
Łubin wąskolistny
Brojlery
Ekstruzja (technologia żywności)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 63-64.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies