Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The phospholipid fraction obtained from egg yolk reduces blood pressure increase induced by acute stress in spontaneously hypertensive rats

Tytuł:
The phospholipid fraction obtained from egg yolk reduces blood pressure increase induced by acute stress in spontaneously hypertensive rats
Współwytwórcy:
Trziszka, Tadeusz Autor
Mazur, Grzegorz (nauki medyczne) Autor
Szuba, Andrzej (nauki medyczne) Autor
Katedra i Klinika Chorób Wewnętrznych, Zawodowych i Nadciśnienia Tętniczego (Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich ; Wrocław)
Martynowicz, Helena Autor
Zakład Angiologii (Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich ; Wrocław)
Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością (Uniwersytet Przyrodniczy ; Wrocław)
Nowacki, Dorian Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Szczur
Jajka
Fosfatydy
Nadciśnienie tętnicze
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma medycznego

Bibliografia na stronach 1748-1749.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies