Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of organic production system on the performance and meat quality of two purebred slow-growing chicken breeds

Tytuł:
Effect of organic production system on the performance and meat quality of two purebred slow-growing chicken breeds
Autorzy:
Sosnówka-Czajka, Ewa Autor
Współwytwórcy:
Muchacka, Renata Autor
Dział Technologii Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej (Instytut Zootechniki)
Skomorucha, Iwona Autor
Instytut Biologii (Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej ; Kraków)
Tematy:
Chorzelów (woj. podkarpackie, pow. mielecki, gm. Mielec)
Rasy zwierząt
Rolnictwo ekologiczne
Rhode Island (rasa kur)
Produkcja zwierzęca
Kwasy tłuszczowe
Chów zwierząt
Żółtonóżka kuropatwiana
Kura domowa
Jakość żywności
Mięso drobiowe
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 1211-1213.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies