Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of cold and frozen storage on the chemical content, hydration properties and texture parameters of horse meat

Tytuł:
Influence of cold and frozen storage on the chemical content, hydration properties and texture parameters of horse meat
Współwytwórcy:
Rudy, Mariusz Autor
Stanisławczyk, Renata Autor
Duma, Paulina Autor
Gil, Marian (zootechnik) Autor
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego (Uniwersytet Rzeszowski)
Data publikacji:
2019
Tematy:
Jakość żywności
Chłodzenie
Konina
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Bibliografia na stronie 246.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies