Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

In silico characterization of linoleic acid biotransformation to rumenic acid in food derived Lactobacillus plantarum YW11

Tytuł:
In silico characterization of linoleic acid biotransformation to rumenic acid in food derived Lactobacillus plantarum YW11
Współwytwórcy:
Uddin, Jalal Autor
Sarwar, Abid Autor
Jian, Zhang (biotechnolog) Autor
Fahim, Muhammad Autor
Aziz, Tariq Autor
Yang, Zhennai Autor
Al-Dalali, Sam Autor
Xin, Zou Autor
Ud Din, Zia Autor
Fill, Taicia Pacheco Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Badania in silico
Kwas rumenowy
Izomeria
Suplementy diety
Aktywność enzymatyczna
Kwas linolowy
Lactobacillus plantarum
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma biologicznego

Bibliografia, netografia na stronach 107-109.

raport z badań

artykuł z czasopisma chemicznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies