- Tytuł:
- Chemical composition and nutritional value of maize grains from cultivars of different breeding and seed companies = Skład chemiczny oraz wartość pokarmowa ziarna kukurydzy odmian różnych firm hodowlano-nasiennych
- Współwytwórcy:
-
Szulc, Piotr Autor
Bocianowski, Jan (agronomia) Autor
Stacja Doświadczalna Oceny Odmian (Chrząstowo)
Krauklis, Daniel Autor
Katedra Nauk o Zwierzętach (Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich ; Bydgoszcz)
Wilczewska, Wioletta Autor
Katedra Metod Matematycznych i Statystycznych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Katedra Agronomii (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Podkówka, Zbigniew Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Kukurydza
Nasiona
Wartość odżywcza
Analiza chemiczna
Iwno (woj. wielkopolskie, pow. poznański, gm. Kostrzyn) - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Uznanie Autorstwa – Na Tych Samych Warunkach 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł