Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemical composition and nutritional value of maize grains from cultivars of different breeding and seed companies = Skład chemiczny oraz wartość pokarmowa ziarna kukurydzy odmian różnych firm hodowlano-nasiennych

Tytuł:
Chemical composition and nutritional value of maize grains from cultivars of different breeding and seed companies = Skład chemiczny oraz wartość pokarmowa ziarna kukurydzy odmian różnych firm hodowlano-nasiennych
Współwytwórcy:
Szulc, Piotr Autor
Bocianowski, Jan (agronomia) Autor
Stacja Doświadczalna Oceny Odmian (Chrząstowo)
Krauklis, Daniel Autor
Katedra Nauk o Zwierzętach (Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich ; Bydgoszcz)
Wilczewska, Wioletta Autor
Katedra Metod Matematycznych i Statystycznych (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Katedra Agronomii (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Podkówka, Zbigniew Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Kukurydza
Nasiona
Wartość odżywcza
Analiza chemiczna
Iwno (woj. wielkopolskie, pow. poznański, gm. Kostrzyn)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Na Tych Samych Warunkach 3.0 Polska
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 207-208.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma technicznego

raport z badań

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies