Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ temperatury, wilgotności i pH gleby na rozwój Plasmodiophora brassicae = Effect of temperature, humidity and soil pH on developmentof Plasmodiophora brassicae

Tytuł:
Wpływ temperatury, wilgotności i pH gleby na rozwój Plasmodiophora brassicae = Effect of temperature, humidity and soil pH on developmentof Plasmodiophora brassicae
Współwytwórcy:
Bocianowski, Jan (agronomia) Autor
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań)
Horoszkiewicz-Janka, Joanna Autor
Jajor, Ewa Autor
Pieczul, Katarzyna (agronomia) Autor
Świerczyńska, Ilona Autor
Instytut Ochrony Roślin (Poznań)
Korbas, Marek (1956- ) Autor
Data publikacji:
2019
Tematy:
Województwo zachodniopomorskie (1999- )
Temperatura
Kiła kapusty
Wilgotność gleby
Odczyn pH
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

raport z badań

Bibliografia, netografia na stronach 221-222.

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies