Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of thymosin β on maturation of pig oocytes and quality of in vitro produced embryos

Tytuł:
Effect of thymosin β on maturation of pig oocytes and quality of in vitro produced embryos
Współwytwórcy:
Gajda, Barbara Autor
Zakład Biotechnologii Rozrodu i Kriokonserwacji (Instytut Zootechniki)
Poniedziałek-Kempny, Katarzyna Autor
Smorąg, Zdzisław (1943- ) Autor
Gajda, Lechosław Autor
Rajska, Iwona (biolog) Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Embrion
Zapłodnienie in vitro
Oocyt
Świnia domowa
Tymozyna beta 4
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronie 361.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies