- Tytuł:
- Meat quality of commercial chickens reared in different production systems : idustrial, range and organic
- Współwytwórcy:
-
Barba, Francisco J. Autor
Maggiolino, Aristide Autor
Pateiro, Mirian Autor
Carballo, Javier Autor
Palo, Pasquale de Autor
Domínguez, Rubén Autor
Gálvez, Fernando Autor
Lorenzo Rodriguez, José Manuel Autor - Data publikacji:
- 2020
- Tematy:
-
Kwasy tłuszczowe
Chów zwierząt
Podudzie
Kura domowa
Żywność ekologiczna
Tłuszcze
Klatka piersiowa
Mięso drobiowe
Właściwości chemiczne
Cholesterol
Jakość żywności
Hiszpania
Aminokwasy - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł