Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Meat quality of commercial chickens reared in different production systems : idustrial, range and organic

Tytuł:
Meat quality of commercial chickens reared in different production systems : idustrial, range and organic
Współwytwórcy:
Barba, Francisco J. Autor
Maggiolino, Aristide Autor
Pateiro, Mirian Autor
Carballo, Javier Autor
Palo, Pasquale de Autor
Domínguez, Rubén Autor
Gálvez, Fernando Autor
Lorenzo Rodriguez, José Manuel Autor
Data publikacji:
2020
Tematy:
Kwasy tłuszczowe
Chów zwierząt
Podudzie
Kura domowa
Żywność ekologiczna
Tłuszcze
Klatka piersiowa
Mięso drobiowe
Właściwości chemiczne
Cholesterol
Jakość żywności
Hiszpania
Aminokwasy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia, netografia na stronach 281-285.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies