Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antimicrobial resistance of bacterial isolates from sheep and goat cheeses in eastern Slovakia

Tytuł:
Antimicrobial resistance of bacterial isolates from sheep and goat cheeses in eastern Slovakia
Współwytwórcy:
Dudriková, E. Autor
Kováčová, Mariana Autor
Zigo, František Autor
Illek, Josef Autor
Výrostková, Jana Autor
Mal'ová, Jana Autor
Regecová, Ivana Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Antybiotykooporność
Właściwości przeciwbakteryjne
Koza domowa
Sery
Słowacja
Owca
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 20-22.

raport z badań

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies