- Tytuł:
- Wykorzystanie benchmarkingu w rozwoju wybranego produktu spożywczego
- Współwytwórcy:
-
Kowalska, Małgorzata (chemik) Autor
Paździor, Magdalena Autor
Katedra Towaroznawstwa i Nauk o Jakości (Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego ; Radom)
Katedra Chemii (Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego ; Radom)
Katedra Wzornictwa, Technologii Obuwia i Odzieży (Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego ; Radom)
Babut, Monika Autor - Data publikacji:
- 2018
- Tematy:
-
Jakość produktu
Benchmarking
Chrzan - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł