Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie benchmarkingu w rozwoju wybranego produktu spożywczego

Tytuł:
Wykorzystanie benchmarkingu w rozwoju wybranego produktu spożywczego
Współwytwórcy:
Kowalska, Małgorzata (chemik) Autor
Paździor, Magdalena Autor
Katedra Towaroznawstwa i Nauk o Jakości (Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego ; Radom)
Katedra Chemii (Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego ; Radom)
Katedra Wzornictwa, Technologii Obuwia i Odzieży (Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego ; Radom)
Babut, Monika Autor
Data publikacji:
2018
Tematy:
Jakość produktu
Benchmarking
Chrzan
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma ekonomicznego

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronach 107-109.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies