Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Właściwości fizykochemiczne i biologiczne granulatów paszowych wytworzonych z odpadów z przetwórstwa rolno-spożywczego

Tytuł:
Właściwości fizykochemiczne i biologiczne granulatów paszowych wytworzonych z odpadów z przetwórstwa rolno-spożywczego
Autorzy:
Kowczyk-Sadowy, Małgorzata Autor
Współwytwórcy:
Oficyna Wydawnicza Politechniki Białostockiej Wydawca
Tałałaj, Izabela Redakcja
Data publikacji:
2021
Wydawca:
Białystok : Oficyna Wydawnicza Politechniki Białostockiej
Tematy:
Odpady roślinne
Właściwości fizyczne
Dodatki paszowe
Właściwości chemiczne
Granulat
Pasza (rolnictwo)
Fenole
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne – Bez Utworów Zależnych 4.0
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych i norm na stronach 99-120.

monografia

Tytuł z ekranu tytułowego.

Streszczenie w języku angielskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies