- Tytuł:
- Algal oil as source of polyunsaturated fatty acids in laying hens nutrition : effect on egg performance, egg quality indices and fatty acid composition of egg yolk lipids
- Współwytwórcy:
-
Bederska-Łojewska, Dorota Autor
Orczewska-Dudek, Sylwia Autor
Muszyński, Siemowit Autor
Józefiak, Damian Autor
Katedra Biofizyki (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Świątkiewicz, Sylwester Autor
Calik, Jolanta Autor
Arczewska-Włosek, Anna Autor
Szczurek, Witold Autor
Instytut Zootechniki
Katedra Fizjologii Zwierząt (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Katedra Żywienia Zwierząt i Gospodarki Paszowej (Uniwersytet Przyrodniczy ; Poznań)
Tomaszewska, Ewa (weterynarz) Autor - Data publikacji:
- 2020
- Tematy:
-
Olej z alg
Kura domowa
Żywienie zwierząt
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł