Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ zwiększania zawartości suchej masy w surowcu na teksturę i mikrostrukturę twarogu kwasowego

Tytuł:
Wpływ zwiększania zawartości suchej masy w surowcu na teksturę i mikrostrukturę twarogu kwasowego
Współwytwórcy:
Siemianowski, Krzysztof Autor
Kołakowski, Piotr (nauki rolnicze) Autor
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Instytut Biochemii i Biofizyki (Polska Akademia Nauk)
Bohdziewicz, Krzysztof Autor
Żylińska-Urban, Joanna Autor
Bardowski, Jacek Autor
Szpendowski, Jerzy Autor
Data publikacji:
2015
Tematy:
Ultrafiltracja
Właściwości mechaniczne
Właściwości fizyczne
Sery białe i twarogi
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia, wykaz norm na stronach 191-192.

Streszczenie w języku angielskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies