Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Eating healthy, eating modern : the “urbanization” of food tastes in communist Poland (1945-1989)

Tytuł:
Eating healthy, eating modern : the “urbanization” of food tastes in communist Poland (1945-1989)
Autorzy:
Stańczak-Wiślicz, Katarzyna (1968- ) Autor
Współwytwórcy:
Instytut Badań Literackich (Polska Akademia Nauk)
Data publikacji:
2020
Tematy:
Polityka kulturalna
PRL
Żywność
Praktyki kulturowe
Polska
Jedzenie (czynność)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma etnograficznego

artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 159-162.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies