Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Production of ‘kedondong’ (Spondias cytherea Sonnerat) powder as affected by different drying methods

Tytuł:
Production of ‘kedondong’ (Spondias cytherea Sonnerat) powder as affected by different drying methods
Współwytwórcy:
Pui, Liew Phing. Autor
Tan, Chin Ping. Autor
Chang, Lee Sin. Autor
Lau, Kar Qi. Autor
Nyam, Kar Lin. Autor
Binti Yusof, Yus Aniza. Autor
Data publikacji:
2021
Tematy:
Suszenie
Owoce egzotyczne
Przeciwutleniacze
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia na stronach 425-427.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies