Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad wpływem wybranych frakcji włókna pokarmowego na wykorzystanie luteiny w warunkach in vitro i in vivo

Tytuł:
Badania nad wpływem wybranych frakcji włókna pokarmowego na wykorzystanie luteiny w warunkach in vitro i in vivo
Autorzy:
Hamułka, Jadwiga
Współwytwórcy:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo
Data publikacji:
2009
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo SGGW
Tematy:
Włókna pokarmowe - badanie
Odżywianie - fizjologia - badanie
Luteina (barwnik) - biochemia
Żywność - biochemia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Bibliogr. s. 138-155.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies