Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ solenia i solankowania na jakość mikrobiologiczną mięsa kurcząt

Tytuł:
Wpływ solenia i solankowania na jakość mikrobiologiczną mięsa kurcząt
Autorzy:
Wachowicz, Ingrid
Współwytwórcy:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji. Katedra Techniki i Technologii Gastronomicznej
Kołożyn-Krajewska, Danuta
Data publikacji:
2003
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Materiały z konferencji: VIII Ogólnopolska Sesja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ "Bezpieczna żywność"; Guzowy Piec, 28-29 maja, 2003.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies