- Tytuł:
- Zawartość wybranych pierwiastków w mięsie kurcząt brojlerów poddanych różnym wariantom obrotu przedubojowego
- Współwytwórcy:
-
Sowińska, Janina
Rudnicki, Zbigniew
Wójcik, Anna
Piotrowska, Joanna
Murawska, Daria
Pomianowski, Janusz F.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Bioinżynierii Zwierząt. Katedra Higieny Zwierząt i Środowiska
Instytut Włókien Naturalnych i Roślin Zielarskich
Mielcarek, Sebastian
Tońska, Elzbieta
Chorąży, Łukasz
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Bioinżynierii Zwierząt. Katedra Towaroznawstwa Ogólnego i Doświadczalnictwa
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności. Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności
Witkowska, Dorota
Kwiatkowska-Stenzel, Agnieszka
Mituniewicz, Tomasz - Data publikacji:
- 2012
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł