- Tytuł:
- Kultury starterowe dla przemysłu mięsnego : przegląd rynku polskiego i zagranicznego
- Współwytwórcy:
-
Polak-Śliwińska, Magdalena
Kubiak, Mariusz S.
Politechnika Koszalińska. Wydział Mechaniczny. Katedra Biologicznych Podstaw Rolnictwa
Czerwińska, Ewa (biologia)
Łamejko, Łukasz
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności. Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności
Politechnika Koszalińska. Wydział Mechaniczny. Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego - Data publikacji:
- 2014
- Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł