Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antioxidative effect of anthocyanins from fruits of aronia

Tytuł:
Antioxidative effect of anthocyanins from fruits of aronia
Współwytwórcy:
Kopff, Maria Mieczysława
Niedworok, Jan
Błaszczyk, Jan Józef
Banach, Maciej
Kowalski, J.
Rapacka, Elżbieta
Kowalczyk, Edward
Barylski, M.
Data publikacji:
Sun Jan 01 01:01:00 CET 2006
Tematy:
Antocyjany - biochemia
Przeciwutleniacze
Aronia czarna - biochemia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Materiały z konferencji "Environmental influences and prophylaxis of children's health", Lublin.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies