Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ obecności związków fosforu na jakość wody do spożycia

Tytuł:
Wpływ obecności związków fosforu na jakość wody do spożycia
Autorzy:
Rybicki, Stanisław M.
Data publikacji:
2007
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Materiały z konferencji: XII Seminarium z cyklu Fizykochemiczne Metody Monitoringu Wód, Ścieków i Osadów pt. "Metody oznaczania związków azotu i fosforu w wodzie i ściekach oraz technologiczna interpretacja wyników"; Kraków, wrzesień 2007 r.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies