Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Determination of ECP concentration in patients with allergic type of food hypersensitivity and in patients with dyspeptic symptoms not associated with food allergy

Tytuł:
Determination of ECP concentration in patients with allergic type of food hypersensitivity and in patients with dyspeptic symptoms not associated with food allergy
Współwytwórcy:
Szynkiewicz, Ewa (nauki medyczne)
Zacniewski, Robert
Kuźmiński, Andrzej (nauki medyczne)
Kołodziejczyk, Joanna (nauki medyczne)
Bartuzi, Zbigniew (1954- )
Mućka, Jacek
Żbikowska-Götz, Magdalena
Napiórkowska, Katarzyna (nauki medyczne)
Różalska, Anna
Tlappa, Jacek
Przybyszewski, Michał
Graczyk, Małgorzata (medycyna)
Data publikacji:
2012
Tematy:
Pielęgniarstwo
Alergologia
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. pol.

Referat z konferencji "Europejski Wymiar Nauk o Zdrowiu", Bydgoszcz, March 19-20, 2012.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies