Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bounties of Egyptian waters : a few comments on molluscs and other frutti di mare in dietetics and cuisine as presented in ancient and Byzantine Greek sources

Tytuł:
Bounties of Egyptian waters : a few comments on molluscs and other frutti di mare in dietetics and cuisine as presented in ancient and Byzantine Greek sources
Autorzy:
Kokoszko, Maciej (1962- )
Data publikacji:
2006
Tematy:
Życie codzienne - Bizancjum
Mięczaki - kucharstwo i przetwórstwo
Skorupiaki - kucharstwo i przetwórstwo
Życie codzienne - Grecja
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies