- Tytuł:
- The physical traits and fatty acids profile of ostrich meat enriched in n3 fatty acids as influenced by duration of refrigerated storage and type of packaging
- Współwytwórcy:
-
Gutkowska, Krystyna
Poławska, Ewa
Wyrwisz, Jarosław
Wierzbicka, Agnieszka (technolog żywności)
Wójcik, Anna (zootechnik)
Zdanowska-Sąsiadek, Żaneta
Półtorak, Andrzej
Kawka, Magdalena
Pomianowski, Janusz - Data publikacji:
- 2014
- Tematy:
-
Kwasy tłuszczowe
Technologia żywności - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł