Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka

Tytuł:
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka
Współwytwórcy:
Mazur, Marcel
Zając, Joanna (nauki medyczne)
Chmielewska, Anna (alergolog)
Pokrzywa, Piotr (nauki techniczne)
Hydzik, Piotr
Szkolnicka, Beata
Kolarzyk, Emilia. Red.
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Czarnobilska, Ewa
Ciszowski, Krzysztof
Potocki, Artur
Dulińska-Stanek, Ewa
Myszkowska, Dorota
Szot, Wojciech M.
Bandoła, Katarzyna
Helbin, Jadwiga
Seweryn, Michał
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Tematy:
Żywność - higiena
Toksykologia żywności
Jakość żywności
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
podręczniki

Bibliogr., netogr., wykaz aktów prawnych przy pracach. Indeks.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies