Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Physical, chemical, sensorial and bioactive characteristics of local and standard pear cultivars in Turkey

Tytuł:
Physical, chemical, sensorial and bioactive characteristics of local and standard pear cultivars in Turkey
Współwytwórcy:
Ercisli, Sezai (1965- )
Özdemir, Yasin
Özkan, Mehmet (technolog żywności)
Akçay, Mehmet Emin
Ozyurt, Ugur
Data publikacji:
2016
Tematy:
Grusza - odmiany - Turcja
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 136-139.

Streszcz. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies