Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena ekonomiczna technologii produkcji jęczmienia jarego o różnym poziomie intesywności = Economic evaluation of production technology of spring barley with different level of intensity

Tytuł:
Ocena ekonomiczna technologii produkcji jęczmienia jarego o różnym poziomie intesywności = Economic evaluation of production technology of spring barley with different level of intensity
Autorzy:
Leszczyńska, Danuta (nauki rolnicze). Autor
Współwytwórcy:
Sułek, Alicja. Autor
Nieróbca, Piotr. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Jęczmień jary
Puławy (woj. lubelskie)
Ekonomika rolnictwa
Uprawa roślin
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

artykuł z czasopisma rolniczego

Streszczenie w języku angielskim.

Bibliografia na stronie 135.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies