Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of hydrolysates of proteins from rice milk on the physiological response of enterocytes and on the adhesion of bacteria from healthy and allergic people : an in vitro study

Tytuł:
The effect of hydrolysates of proteins from rice milk on the physiological response of enterocytes and on the adhesion of bacteria from healthy and allergic people : an in vitro study
Autorzy:
Świątecka, Dominika. Autor
Współwytwórcy:
Wróblewska, Barbara (nauki techniczne). Autor
Markiewicz, Lidia Hanna. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Mleko ryżowe
Flora bakteryjna jelit
Alergia pokarmowa
Mleko
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma medycznego

Bibliografia na stronach 374-375.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies