Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ kwasu salicylowego na ograniczenie toksyczności miedzi dla siewek ogórka (Cucumis sativus L.) = Effect of salicylic acid on reducing the toxicity of copper on the Cucumber seedlings (Cucumis sativus L.)

Tytuł:
Wpływ kwasu salicylowego na ograniczenie toksyczności miedzi dla siewek ogórka (Cucumis sativus L.) = Effect of salicylic acid on reducing the toxicity of copper on the Cucumber seedlings (Cucumis sativus L.)
Autorzy:
Żurek, Agnieszka. Autor
Współwytwórcy:
Spiak, Zofia. Autor
Grzyś, Edward. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Ogórek
Miedź
Uprawa roślin
Rolnictwo doświadczalne
Kwas salicylowy
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronach 101-102.

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies