Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of application of enzymes to broiler diets containing rapeseed cakes on performance and postslaughter results = Wpływ zastosowania enzymów w mieszankach dla kurcząt brojlerów, zawierających makuchy rzepakowe, na produkcyjność i wyniki poubojowe

Tytuł:
Effect of application of enzymes to broiler diets containing rapeseed cakes on performance and postslaughter results = Wpływ zastosowania enzymów w mieszankach dla kurcząt brojlerów, zawierających makuchy rzepakowe, na produkcyjność i wyniki poubojowe
Autorzy:
Banaszkiewicz, Teresa. Autor
Współwytwórcy:
Biesiada-Drzazga, Barbara. Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Rzeźnictwo
Żywienie zwierząt
Brojlery
Enzymy
Produktywność (ekonomia)
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 31-33.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies