Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of the quaternary ammonium salts, tetraethylammonium halide on Rumex acetosa L., Chenopodium album L. and Galinsoga parviflora Cav. : inhibition of growth and changes in assimilation pigments content in plants = Wpływ czwartorzędowych soli amoniowych, halidków tetraetyloamoniowych na Rumex acetosa L., Chenopodium album L. i Galinsoga parviflora Cav. : inhibicja wzrostu oraz zmiany zawartości barwników asymilacyjnych w roślinach

Tytuł:
Effect of the quaternary ammonium salts, tetraethylammonium halide on Rumex acetosa L., Chenopodium album L. and Galinsoga parviflora Cav. : inhibition of growth and changes in assimilation pigments content in plants = Wpływ czwartorzędowych soli amoniowych, halidków tetraetyloamoniowych na Rumex acetosa L., Chenopodium album L. i Galinsoga parviflora Cav. : inhibicja wzrostu oraz zmiany zawartości barwników asymilacyjnych w roślinach
Autorzy:
Biczak, Robert. Autor
Współwytwórcy:
Pawłowska, Barbara (nauki medyczne). Autor
Data publikacji:
2016
Tematy:
Chlorofil
Sole amoniowe czwartorzędowe
Opryskiwanie roślin
Szczaw zwyczajny
Komosa biała
Żółtlica drobnokwiatowa
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 50-51.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies