Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Prywatna historia ZSRR

Tytuł:
Prywatna historia ZSRR
Autorzy:
Górecki, Wojciech (1970- ). Recenzja
Data publikacji:
2017
Tematy:
Rosja
Kuchnia rosyjska
Życie codzienne
ZSRR
Rosjanie
Von Bremzen, Anya (1963- ). Mastering the art of soviet cooking
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Zawiera recenzję książki: Szarlotka Lenina i inne sekrety kuchni radzieckiej / Anya von Bremzen. - Kraków, 2016.

recenzja

artykuł z czasopisma literackiego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies